Wat kun je als leerling verwachten in de pianolessen op IJburg bij mij?

Voor beginnende leerlingen geldt dat er een brede basis wordt gelegd waarin muzikaliteit, luisteren, techniek, noten lezen, en samenspel aan bod komen. Vooral het plezier in muziek maken en muziek beleven staat centraal.
Je krijgt een lesmethode die op jouw talent en vaardigheden is toegespitst. Door m’n uitgebreide ervaring zorg ik ervoor dat je snel op het juiste muzikale pad zit. Kijk hier naar foto’s/ filmpjes van een uitvoering in Theater Vrijburcht.
Ik ben in 1992 afgestudeerd aan het Hilversums conservatorium, studierichting lichte muziek (Jazz, Latin, Pop). Die stijlen komen tijdens de les aan bod hoewel met beginnende leerlingen in eerste instantie alleen wordt gewerkt aan basisvorming, theorie, techniek en niet te vergeten luisteren. In later stadium wordt er gewerkt aan het “uitzoeken” en naspelen van bestaande muziek, improviseren, akkoorden lezen, van blad spelen, etc.
De te volgen lesmethode hangt zoals gezegd in grote mate af van de leerling, voor de een is bijvoorbeeld improvisatie niet interessant, voor de ander een must.
De lessen zijn bij mij thuis achter de vleugel of in de bescheiden studio, locatie Amsterdam IJburg.
Kosten zijn op aanvraag, maar volgens de richtlijnen van de Nederlandse Toonkunstenaars Bond. Leerlingen vanaf 21 jaar betalen 21% BTW, voor leerlingen onder de 21 geldt dit niet.

Voor vragen kun je mailen naar info@steffenthart.nl